Vi lukker for adgangen til Natur- og Miljøklagenævnets klageportal

11-12-2018
Planklagenævnet

Vi lukker den gamle klageportal den 1. februar 2019. Det betyder, at der fra denne dato ikke længere er adgang til dokumenter og sager på den gamle portal. Se her, hvad det betyder.

Alle verserende sager er overført til den nye klageportal, men sagsdokumenter fra den gamle klageportal vil ikke være tilgængelige. I sager, der er oversendt til nævn, findes dokumenterne i nævnets sagsbehandlingssystem og indgår naturligvis i sagernes behandling.

Som noget nyt vil både klagere og førsteinstanser fremadrettet få adgang til flere af sagens dokumenter direkte på den nye klageportal, ligesom den fremtidige korrespondance i sagen vil ske via portalen. Man modtager advisering via e-mail, når der er nyt i en klagesag.

Hvis man ønsker at gense sagsdokumenter, som var oprettet før overgangen til den nye klageportal den 22. august 2018, anbefaler vi, at dokumenterne downloades og gemmes lokalt, inden adgangen til den gamle klageportal lukker.

Vi arbejder kontinuerligt på forbedringer til den nye klageportal. Her på hjemmesiden kan du læse nyheder om portalen og finde informationer om funktionerne i den nye klageportal.